Den Haag Vandaag…?

Nawijn vindt de hem toegewezen drie kamers (!) in het parlementsgebouw een hondehok. Dan woont die hond wel verdomd luxueus! Ik ken honden die blij mogen zijn als ze een mand hebben.
Maar deze mag van mij aan de ketting!
Eerst zijn kiezers belazeren door uit de partij te stappen waarmee hij gekozen is, dan zijn vroegere partijgenoten keihard provoceren door met het Vlaams Blok (what ’s in a change of name?) te flirten in het huis van Pim. En die provocatie wil hij nu voortzetten door daar te gaan werken, nu hij alle banden met de partij van Pim heeft verbroken. Wat je verder ook van Pim denkt, Hillbilly Nawijn is in mijn ogen daarbij vergeleken een miezerige grijze woelrat.

En Joziasje is boos. Omdat Jobje niet alle afstammelingen van de slaven die door Hollanders naar Suriname zijn gesleept, de zee in heeft gejaagd. Daardoor werd tante Rita zeer onheus bejegend door dat schorem. Ze werd overschreeuwd en kon niet eens haar kransje leggen.
Bij een vorige herdenking van het afschaffen van de slavernij, bij het daartoe opgerichte monument, werden die zwarten, waar het eigenlijk om ging, tenminste nog fatsoenlijk op grote afstand gehouden. De bobo’s konden hun statige politieke rondedansje toen ongestoord plegen zonder lastig gevallen te worden.
Jammer van Jozias, dat hij hier weer politiek gewin uit probeert te slaan. Job had zijn ME beter naar Den Haag kunnen sturen dan bij die herdenking achter de hand houden. Hadden ze grotere tactloosheid kunnen verzinnen dan juist deze minister te sturen?

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s