Station Coevorden veiliger (?!)

COEVORDEN – Bij het NS-station in Coevorden komt een steunpunt van de Stichting Veiligheidszorg.
In het steunpunt krijgen de toezichthouders die in de gemeente Coevorden werkzaam zijn onderdak. Hierdoor moet de sociale veiligheid op en rond het station worden verbeterd. De toezichthouders kunnen vanuit het steunpunt ook in de avonduren hun werk doen. Het steunpunt wordt vrijdag officieel geopend.

Bron: RTV Drenthe

Mooi is dat: Eerst haalt NS alle personeel van de stations om kosten te besparen, daarna moet de veiligheid weer op peil gebracht worden uit de “Algemene middelen”!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

3 reacties op Station Coevorden veiliger (?!)

  1. Alternater zegt:

    Mogen ze hier ook wel doen, ipv dat mega-dozijn aan camera’s en mislukte toegangpoortjes. Want DAT bezorgt mij geenszins een hoger veiligheidsgevoel…. Eerder een gevoel van onwelkom zijn, ongewenst…. 8)

  2. Dwarsbongel zegt:

    @Alternater: Dat gaat ook niet om het veiligheidsgevoel, maar om het bezuinigingsgevoel. En het publiek betaalt dat dubbel: aanschaf en onderhoud van de apparatuur plus de WW (of bijstand) voor de weggesaneerde banen.

  3. Niklas zegt:

    En wat denk je van de met kaartjesautomaten weggesaneerde banen van lokettisten? Informatie kun je op de stations niet meer krijgen, maar je moet wel een geldig plaatsbewijs hebben voordat je op het perron mag komen, maar de automaat waar je dat moet halen staat wel op het perron waar je niet mag komen zonder dat kaartje…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s