Beledigen

De vrouw die begin dit jaar in Berlijn een internationale persconferentie belegde, waar ze het recht om te beledigen opeiste, voelt zich nu bedreigd en verbaal mishandeld als iemand haar “hoer” noemt…
Beledigen heeft Ayaan Hirsi Ali/Magan voortdurend gedaan. Ongetwijfeld met de bedoeling een in haar ogen ongewenste cultuur uit te roeien.
Elsevier kan dan ronken: “Hirsi Ali als oud vuil aan de dijk gezet” en “Mohammed Bouyeri kan tevreden zijn. Na Pim Fortuyn en Theo van Gogh is met Ayaan Hirsi Ali de derde die de euvele moed had om de islam te kritiseren het zwijgen opgelegd.”
Maar wat bereik je in een “discussie” als je je opponent op zijn bek slaat en zegt dat hij achterlijk en pervers is?
In mijn visie ben je dan een psychiatrisch geval met een gedragsstoornis.
“Iets op de agenda zetten” is iets heel anders dan iets te bereiken voor de bevolkingsgroep waar het over gaat.

DvhN: “In het programma (Zembla) komt naar voren dat Hirsi Ali in veiligheid en redelijke welstand leefde in Kenia waar haar familie een vluchtelingenstatus had. Nog voordat een burgeroorlog uitbrak, was haar familie al weg uit Somalië. Alleen al deze vluchtelingenstatus in Kenia was al reden om geen status in een ander land te kunnen krijgen. Hirsi Ali stelt dat zij dat destijds niet wist.”
En anders is ze altijd het slimste meisje van de klas, heeft een goede opleiding gehad op kosten van de VN, en was slim genoeg om een voortreffelijk sluitend vluchtverhaal te construeren en vol te houden!
Er wordt veel nadruk op gelegd dat ze een valse naam en geboortedatum opgaf. Op zich is dat kommaneukerij, maar dat maakt het wel onmogelijk om haar antecedenten te verifiëren.
Ze kan alles incasseren, zegt ze, behalve dat haar het Nederlanderschap wordt afgenomen. Hoe kan je nu iets worden afgenomen dat nooit van jou geweest is?

Ze noemt de beslissing van haar partijgenote, nu het haarzelf betreft: “de terreur van het politiek correcte beleid”, maar waar was ze toen Taïda Pasic vlak voor haar examen werd uitgezet?

De reacties uit haar partij doen mij fronsen: juist de partij die vanaf Bolkestein keihard optreden tegen asielzoekers eiste. Vanaf het begin heeft de partijleiding geweten van de identiteitsfraude.
Erelid Hans Wiegel vindt dat de VVD iets heeft uit te leggen, maar: “Huidig voorzitter Van Zanen begrijpt het ongenoegen van zijn partijgenoten. ‘Maar we kunnen niet meer terugdraaien wat destijds is besloten. Het wordt er allemaal niet mooier van.’ Hij vindt niet dat de VVD aan geloofwaardigheid heeft ingeboet. ‘Die wordt niet bepaald door zaken die je destijds niet kon voorzien’.” (Volkskrant).
Wat bedoelt van Zanen: dat de VVD niet kon voorzien dat deze openstapeling van leugens ooit op een rijtje zou worden gezet? Volkspartij voor Vraude in de Democratie?
Tja, toen ze de PvdA verliet omdat niet aan haar ambities tegemoet werd gekomen, werd ze als pronkstuk binnengehaald en telden de leugens niet. Nu kan IJzeren Rita haar daadkracht laten zien en voorkomen dat haar gesjoemel verweten wordt als kandidaat lijsttrekker…

Ayaan gaat nu naar Amerika (als ze haar daar nog willen hebben, zonder Nederlands paspoort: daar zijn ze nog strenger dan hier!)
Van Baalen: “Ze heeft geknokt voor de mensenrechten en de gevaren van religieus fanatisme onder de aandacht gebracht.”
Nu gaat ze werken voor een club die leidend is in conservatisme en christelijk religieus fanatisme. Een club die fel tegenstander is van homosexualiteit, terwijl Ayaan zich net bij een herdenking in kamp Westerbork heeft opgeworpen als voorvechtster van de rechten voor de homosexuele mens…
Leg me dat maar niet meer uit!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s