Met twee maten

Er wordt met twee maten gemeten in “onze rechtsstaat”:

A) Een gezin uit Azerbeidzjan wacht al bijna 8 jaar op een verblijfsvergunning.

B) Ayaan Hirsi AliMagan had binnen 5 weken een asielstatus, op basis van een gelogen vluchtverhaal – dat door gelogen gegevens oncontroleerbaar was.

A) De leden van het gezin kunnen zich niet ontplooien en niet deelnemen aan het maatschappelijk leven, omdat ze geen status hebben.

B) Ayaan Hirsi AliMagan begon 2 jaar na binnenkomst in Nederland aan een HBO-opleiding en volgde hier 7 jaar hoger- en academisch onderwijs.

A) De moeder van het gezin wordt aangehouden en gaat de cel in van het plaatselijke politiebureau, omdat ze zich niet kan legitimeren.

B) Ayaan Hirsi AliMagan werd na 5 jaar al genaturaliseerd tot Nederlander.

A) De moeder van het gezin wordt na een week politiecel overgeplaatst naar het detentiecentrum in Zeist. Met 6 vrouwen in één cel. Geen daglicht, harde muziek.
Haar man en gezin kunnen haar niet bezoeken, omdat ze zich niet kunnen legitimeren.

B) Ayaan Hirsi AliMagan wordt 5 jaar na haar naturalisatie juichend binnengehaald door de Tweede Kamerfractie van de VVD als ze de PvdA de rug toekeert, en wordt daarna parlementslid.

A) De moeder van het gezin gaat kapot van spanning in dat detentiecentrum. Hun advocaat is nog bezig met de procedure. In deze gevangenis zitten ook veel kinderen, die niet naar school gaan.

B) De hele Tweede Kamer valt over minister Verdonk heen als die (“te snel”) dezelfde regels (die de kamer zelf heeft goedgekeurd) wil toepassen op Ayaan Hirsi AliMagan als op andere vluchtelingen, en haar Nederlanderschap ongeldig verklaart.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Met twee maten

  1. Ish. zegt:

    HEAR HEAR!!!!
    Mooi beredeneert en helemaal mee eens.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s