Oma en Opa

Momenteel zijn we nadrukkelijk Oma en Opa. We passen twee weken op drie poezen en het bijbehorende huis. Dat huis staat ongeveer tegenover het huis waar onze jongste twee kleinkinderen wonen. Inderdaad, onze. Samen hebben opa en oma 5 kleinkinderen, waarvan er twee al geboren waren voordat opa en oma Dwarsbongel bij elkaar kwamen. Eén van oma en één van opa. Die twee waren de ´hulpjes´ op onze trouwdag. Alleen de jongste, het enige meisje, is geboren na onze trouwdag.
Vier van onze kleinkinderen wonen zo´n twee auto-uren van ons huis, dus die zien we normaal gesproken  niet zo vaak. De andere drie hebben we pas nog een middag gezien, en nu zien we de jongste twee elke dag en soms zelfs de hele dag, als we op ze passen, tegelijk met de drie katten en de twee huizen.
Zo´n dag is best wel vermoeiend, maar als ze de volgende dag naar school en creche gaan, dan hebben we toch het gevoel: waar zijn de kindertjes nou?
Dat heerlijke gevoel van met deze twee prachtige kinderen, onze kleinkinderen bezig zijn, zet het prachtige huis met mooie tuin waar we op passen helemaal in de schaduw…

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Oma en Opa

  1. Het lijkt wel een Positiefbericht in plaats van een Dwarsbongel..
    Overigens ben ik het geheel met je eens!

  2. Dwarsbongel zegt:

    @Oma: een dergelijke meegaandheid verwacht je toch niet van een Oma Dwarsbongel?
    Of schuilt hier het dwarse in die suggestie van Positiefbericht? Maar dan zou het toch op De Zonzijde beter op z’n plaats zijn?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s