Dinosaurus mysterie

Dinos00012
EMMEN -Waarom zijn de dinosauriërs 65 miljoen jaar geleden uitgestorven? Staat er ook iets in de bijbel over dinosauriërs?
Op zaterdag 21 februari houdt Evangeliegemeente De Deur een discussieavond. De bijeenkomst – er wordt ook een film vertoond -in het onderkomen aan de Verlengde Spoorstraat 8 in Emmen begint om 20.00 uur. De toegang is gratis. U wilt meer informatie? Bel dan 06-43417771.

In afwachting van de folder die de Evolutietheorie naar de prullebak wil verwijzen ten faveure van het Bijbelse scheppingsverhaal, vond ik deze aankondiging in een plaatselijke gratis weekkrant. Ik kan het niet laten…

De Scheppingsdatum is volgens de traditionele (letterlijke) interpretatie(s) van cijfermatige gegevens uit de Bijbel, te bepalen op ca. 4000 v.Chr., nu dus zo´n 6000 jaar geleden.
Als dat zou kloppen, zouden er dus helemaal geen dino´s kunnen hebben bestaan, en dus ook niet hebben kunnen uitsterven!

Welke creatieve creationistische draai zullen ze (daar achter die Deur) nu weer gegeven hebben aan het feit dat er wel heel concreet overblijfselen van dino´s gevonden zijn van 65 miljoen jaar oud?
Domweg ontkennen lijkt me te simpel, nu zelfs Andries Knevel toegeeft dat hij ons "an der Nase herumgeführt" heeft.
Wat een uitsloverij om hardnekkig veronderstellingen uit de tijd dat ook onze voorouders behoorden tot, wat wij nu noemen, "primitieve volkeren", als fundamentele waarheid te verkopen! Dat is voor mij een mysterie… Dat kun je toch met recht fundamentalisme noemen?

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Dinosaurus mysterie

  1. En is het ook normaal om die beesten ‘dynosauriërs’ te noemen?? En ga je ook naar die avond?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s